bedankt verkaveling

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar Home

bedankt overige

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar Home

bedankt berekening 1000-sten

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar Home

bedankt opmeting

Bedankt voor uw aanvraag

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Terug naar Home

Offerte-aanvragen

Vraag vandaag
uw vrijblijvende offerte aan

Wees verzekerd van zekerheid


Jobs

Jobs

Op zoek naar talent

Deskundige versterking

Geowijzer en Immowijzer zijn steeds op zoek naar talentvolle en gedreven medewerkers om hun team te versterken. We beschikken over een ruime waaier aan opdrachten waarbij we inzetten op jouw interesses en talenten. Wij bieden je een aangename werkomgeving met ruimte voor zelfontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Dit alles in een zeer aangename sfeer.

Wie zoeken we?

Omschrijving

Je hebt een veelzijdig takenpakket dat in overleg ingevuld wordt naargelang jouw eigen interesseveld en competenties. De functie bestaat uit landmeetkundige taken zoals onder andere topografisch meetwerk, opzoekingen ivm perceelsreconstructies, schattingen en plaatsbeschrijvingen.

Profiel

 • Je kan zelfstandig werken en hebt verantwoordelijkheidszin.
 • Grondig ruimtelijk inzicht en een klantgerichte aanpak.
 • Basiskennis van CAD-tekensoftware (Pythagoras) of bereid dit aan te leren.
 • Vertrouwd met Office-toepassingen.
 • In het bezit van rijbewijs B

Aanbod

 • Gevarieerde functie ondersteund door een jong en gemotiveerd team.
 • Opleidingen om jouw interesses maximaal te kunnen benutten.
 • Werken in een vlot bereikbaar en modern kantoor.
 • Marktconform loon aangevuld met extralegale voordelen in functie van je profiel/ervaring.

Interesse?

Stuur ons jouw contactgegevens, cv en motivatie door.

  Waarom Geowijzer?

  Uw verwachtingen overtreffen, d.m.v. een gebalanceerde en holistische aanpak met diverse expertise, daar draait het om. Of het nu gaat om landmeting, juridische aspecten of projectbegeleiding.

  Ons competent, multidisciplinair team staat klaar voor u met uitstekende bereikbaarheid, kostenefficient werk en innovatieve oplossingen.

  Meer over ons

  bedankt schattingen

  Bedankt voor uw aanvraag

  We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Terug naar Home

  Overige diensten

  Landmeters experten

  Overige diensten

  Meten is weten

  Muurovername

  Het opstellen van overeenkomsten, het uitvoeren van nauwkeurige metingen of het adviseren bij geschillen, wij staan klaar om onze klanten te ondersteunen met betrekking tot mandeligheid en muurovername.

  Met onze diepgaande kennis van wettelijke vereisten en ervaring in het veld zorgen we voor een professionele en betrouwbare afhandeling van gemeenschappelijke muren en muurovernames.

  Vastgoedbegeleiding

  Koop, verkoop, huur of verhuur, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw vastgoedgerelateerde vraagstukken. Met onze ruime ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt begeleiden we u bij elke stap van het proces, van schattingen en opmetingen tot juridische aspecten en advies.

  Daar het ons doel is om een evenwicht te creëren tussen een persoonlijke aanpak en een snelle professionele afhandeling, zowel voor particuliere eigenaren, vastgoedontwikkelaars, financiële instellingen en notarissen, hebben we Immowijzer opgericht.

  Wij verzorgen uw plaatsbeschrijving voor u

  Plaatsbeschrijvingen

  Zorgvuldige en gedetailleerde rapporten over de staat van uw onroerend goed. Of het nu gaat om een huurcontract, verkooptransactie of bouwproject, onze ervaren experts zorgen voor een objectieve en uitgebreide beschrijving van de huidige staat van het pand.

  Met behulp van foto’s en gedetailleerde omschrijvingen zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen een duidelijk en rechtsgeldig document hebben om mogelijke geschillen in de toekomst te voorkomen.

  Vraag vandaag vrijblijvend uw offerte

  Wees verzekerd van zekerheid


  Berekeningen 1000-sten

  Diensten

  Berekenen 1000-sten

  Deskundige ondersteuning

  Een 1000stenplan is een essentieel document dat de verdeling van mede-eigendom weergeeft, inclusief de aandelen, bijdragen en verantwoordelijkheden van elke eigenaar.

  Onze diensten omvatten het opstellen van grondplannen, het berekenen van de quotiteiten op basis van gewogen netto-vloeroppervlaktes, de prekadastratie van de partities en het opstellen van een gedetailleerd verslag.

  Geowijzer heeft ruime ervaring in het opmaken van 1000sten voor mede-eigendom. Met onze expertise zorgen we voor een accuraat en helder 1000stenplan dat voldoet aan de geldende voorschriften en rekening houdt met de specifieke behoeften van het gebouw.

  Vertrouw op Geowijzer voor professionele en betrouwbare opmaak van 1000sten voor mede-eigendom.

  Waarom Geowijzer?

  1. Vermijd discussies

  Met gedetailleerde metingen en correcte maatvoering worden interpretatieverschillen en discussies tot een minimum beperkt en worden misverstanden voorkomen

  2. Voor alle partijen

  Wij zijn uw betrouwbare en correcte partner, zowel voor notarissen als voor syndici en mede-eigenaars.

  Meer diensten

  Muurovername

  Vastgoedbegeleiding

  Plaatsbeschrijving

  Overzicht van overige diensten

  Vraag vandaag vrijblijvend uw offerte

  Wees verzekerd van zekerheid


  Opmetingen/verkavelingen

  Opmeting / verkaveling diensten

  Opmetingen

  Opmetingen waarbij een onroerend goed nauwkeurig en gedetailleerd in kaart wordt gebracht. Met gebruikmaking van de nieuwste technologieën zorgen we voor een state-of-the-art meetwerk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbare en actuele gegevens van uw eigendommen.

  Grensbepalingen

  Grensbepaling, onze specialisatie, omvat het nauwkeurig in kaart brengen van de juridische scheidingsgrenzen op een perceel. Dit proces bestaat uit drie essentiële fasen: een opmeting ter plaatse, het uitvoeren van bureauwerk inclusief het onderzoek van juridische documenten, en tot slot het afpalen van het perceel.

  Verkavelingen

  Wanneer één of meerdere bouwgronden worden gecreëerd uit één of meerdere percelen spreken we van een verkaveling. Het verkrijgen van een verkavelingsvergunning biedt u de bouwzekerheid die u nodig heeft. Vertrouw op onze expertise en begeleiding tijdens het verkavelingsproces voor een solide basis voor uw bouwplannen en de realisatie van uw vastgoeddromen.

  Gerechtelijke expertises

  Geowijzer treedt op als gerechtsdeskundige wanneer de rechtbank daartoe opdracht geeft. Onze expertise volgt de vastgestelde procedure conform de artikelen in het gerechtelijk wetboek.

  Stedenbouwkundige attesten

  Met een stedenbouwkundig attest verkrijgt u zekerheid over de bouwmogelijkheden op een perceel, inclusief informatie over toegestane gebouwtypes en maximale bouwvolumes. Let op, een stedenbouwkundig attest is geen vervanging voor een stedenbouwkundige vergunning of bouwvergunning. Het biedt inzichten over wat is toegestaan op het betreffende perceel.

  Uitzetwerk

  Nauwkeurige uitzetwerken, waarbij de exacte inplanting van constructies op uw perceel wordt bepaald. Of het nu voor particulieren, industriebouw of wegeniswerken is, u kunt vertrouwen op onze expertise voor betrouwbare uitzetwerken.

  3d scanning door Landmeter experten

  3D scanning

  Met onze geavanceerde 3D laserscanners creëren we gedetailleerde visuele weergaves van objecten op afstand. Elk zichtbaar punt wordt gemeten en vastgelegd in een puntenwolk, die dient als basis voor het uitwerken van nauwkeurige plannen.

  Gevelmetingen en plattegronden

  Geowijzer levert nauwkeurige gevelplannen en grondplannen, waardoor architecten een dieper inzicht krijgen in uw gebouw. De mate van detail wordt altijd afgestemd op de wensen van de klant.

  Meer diensten

  Muurovername

  Vastgoedbegeleiding

  Plaatsbeschrijving

  Overzicht van overige diensten

  Vraag vandaag vrijblijvend uw offerte

  Wees verzekerd van zekerheid