Opmeting / verkaveling diensten

Opmetingen

Opmetingen waarbij een onroerend goed nauwkeurig en gedetailleerd in kaart wordt gebracht. Met gebruikmaking van de nieuwste technologieën zorgen we voor een state-of-the-art meetwerk, waardoor u kunt vertrouwen op betrouwbare en actuele gegevens van uw eigendommen.

Grensbepalingen

Grensbepaling, onze specialisatie, omvat het nauwkeurig in kaart brengen van de juridische scheidingsgrenzen op een perceel. Dit proces bestaat uit drie essentiële fasen: een opmeting ter plaatse, het uitvoeren van bureauwerk inclusief het onderzoek van juridische documenten, en tot slot het afpalen van het perceel.

Verkavelingen

Wanneer één of meerdere bouwgronden worden gecreëerd uit één of meerdere percelen spreken we van een verkaveling. Het verkrijgen van een verkavelingsvergunning biedt u de bouwzekerheid die u nodig heeft. Vertrouw op onze expertise en begeleiding tijdens het verkavelingsproces voor een solide basis voor uw bouwplannen en de realisatie van uw vastgoeddromen.

Gerechtelijke expertises

Geowijzer treedt op als gerechtsdeskundige wanneer de rechtbank daartoe opdracht geeft. Onze expertise volgt de vastgestelde procedure conform de artikelen in het gerechtelijk wetboek.

Stedenbouwkundige attesten

Met een stedenbouwkundig attest verkrijgt u zekerheid over de bouwmogelijkheden op een perceel, inclusief informatie over toegestane gebouwtypes en maximale bouwvolumes. Let op, een stedenbouwkundig attest is geen vervanging voor een stedenbouwkundige vergunning of bouwvergunning. Het biedt inzichten over wat is toegestaan op het betreffende perceel.

Uitzetwerk

Nauwkeurige uitzetwerken, waarbij de exacte inplanting van constructies op uw perceel wordt bepaald. Of het nu voor particulieren, industriebouw of wegeniswerken is, u kunt vertrouwen op onze expertise voor betrouwbare uitzetwerken.

3d scanning door Landmeter experten

3D scanning

Met onze geavanceerde 3D laserscanners creëren we gedetailleerde visuele weergaves van objecten op afstand. Elk zichtbaar punt wordt gemeten en vastgelegd in een puntenwolk, die dient als basis voor het uitwerken van nauwkeurige plannen.

Gevelmetingen en plattegronden

Geowijzer levert nauwkeurige gevelplannen en grondplannen, waardoor architecten een dieper inzicht krijgen in uw gebouw. De mate van detail wordt altijd afgestemd op de wensen van de klant.

Meer diensten

Muurovername

Vastgoedbegeleiding

Plaatsbeschrijving

Overzicht van overige diensten

Vraag vandaag vrijblijvend uw offerte

Wees verzekerd van zekerheid