Landmeters experten

Overige diensten

Meten is weten

Muurovername

Het opstellen van overeenkomsten, het uitvoeren van nauwkeurige metingen of het adviseren bij geschillen, wij staan klaar om onze klanten te ondersteunen met betrekking tot mandeligheid en muurovername.

Met onze diepgaande kennis van wettelijke vereisten en ervaring in het veld zorgen we voor een professionele en betrouwbare afhandeling van gemeenschappelijke muren en muurovernames.

Vastgoedbegeleiding

Koop, verkoop, huur of verhuur, wij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij al uw vastgoedgerelateerde vraagstukken. Met onze ruime ervaring en diepgaande kennis van de lokale markt begeleiden we u bij elke stap van het proces, van schattingen en opmetingen tot juridische aspecten en advies.

Daar het ons doel is om een evenwicht te creëren tussen een persoonlijke aanpak en een snelle professionele afhandeling, zowel voor particuliere eigenaren, vastgoedontwikkelaars, financiële instellingen en notarissen, hebben we Immowijzer opgericht.

Wij verzorgen uw plaatsbeschrijving voor u

Plaatsbeschrijvingen

Zorgvuldige en gedetailleerde rapporten over de staat van uw onroerend goed. Of het nu gaat om een huurcontract, verkooptransactie of bouwproject, onze ervaren experts zorgen voor een objectieve en uitgebreide beschrijving van de huidige staat van het pand.

Met behulp van foto’s en gedetailleerde omschrijvingen zorgen we ervoor dat alle betrokken partijen een duidelijk en rechtsgeldig document hebben om mogelijke geschillen in de toekomst te voorkomen.

Vraag vandaag vrijblijvend uw offerte

Wees verzekerd van zekerheid