Veelgestelde vragen

Ontdek snel antwoorden op veelgestelde vragen over onze landmeetkundige en experten diensten.

Heeft u vragen over onze diensten, zoals schattingen, opmetingen/verkavelingen, berekeningen van 1000-sten, muurovername, vastgoedbegeleiding en plaatsbeschrijvingen? Hier vindt u heldere en beknopte antwoorden om u verder te helpen.

Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij al uw meet, expertise en vastgoedbehoeften.

Een landmeter is een professional met expertise in het meten en in kaart brengen van land en eigendommen. Onze landmeter experten bieden een scala aan diensten aan, waaronder schattingen, opmetingen/verkavelingen, berekeningen van 1000-sten, muurovername, vastgoedbegeleiding en plaatsbeschrijvingen.

Een landmeter is van cruciaal belang bij verschillende vastgoedgerelateerde situaties. Of u nu een nieuw pand wilt bouwen, uw eigendom wilt verkopen, een erfafscheiding nodig hebt of juridische geschillen wilt vermijden, onze landmeter experten kunnen u helpen met nauwkeurige metingen en professionele begeleiding.

Ontdek al onze Opmetingen en Verkavelingen diensten

Voor een betrouwbare schatting van uw eigendom kan u contact opnemen met onze landmeter experten. We zullen een grondige analyse uitvoeren op basis van de locatie, grootte, staat van het pand en andere relevante factoren om een nauwkeurige waardebepaling te verstrekken.

Ontdek alle schattingen die we aanbieden.

Een opmeting omvat het nauwkeurig meten van de grenzen en afmetingen van een perceel, terwijl een verkaveling het verdelen van een groot stuk grond in kleinere percelen omvat. Beide diensten zijn essentieel bij de ontwikkeling of herontwikkeling van uw vastgoed.

Ontdek meer over Opmetingen en verkavelingen.

Berekeningen van 1000-sten zijn nodig bij de verdeling van eigendommen, bijvoorbeeld bij het vaststellen van de gemeenschappelijke kosten in een appartementsgebouw. Onze landmeter experten zorgen voor nauwkeurige berekeningen om een eerlijke verdeling te waarborgen.

Ontdek meer over Berekening 1000-sten.

Een muurovername doet zich voor wanneer een gemeenschappelijke muur tussen twee eigendommen wordt gedeeld door meerdere eigenaars. Onze landmeter experten zorgen voor een nauwkeurige beoordeling van de muurovername om wettelijke procedures te vergemakkelijken.

Vastgoedbegeleiding door onze landmeter experten is van vitaal belang bij verschillende vastgoedtransacties. We bieden professionele ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat u alle aspecten van een transactie begrijpt en dat uw belangen worden beschermd.

Een plaatsbeschrijving is een gedetailleerd rapport dat de staat van een eigendom beschrijft op een bepaald moment, vaak bij aanvang of einde van een huurovereenkomst. Dit rapport voorkomt geschillen over schade en helpt bij een soepele huurervaring.

Meer info.

U kan gemakkelijk contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen, of u kan ons rechtstreeks bellen op 011 19 46 20 voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen.
Een vrijblijvende offerte aanvragen kan u via ons aanvraag formulier.

Onze kosten hangen af van de geleverde dienst(en) en uw specifieke wensen.

U kan altijd een offerte aanvragen via ons aanvraag formulier.

Vraag vandaag vrijblijvend uw offerte

Wees verzekerd van zekerheid